Jels Voldsteds beliggenhed, midt i skoven med søen i forhaven, danner de smukkeste rammer om naturoplevelser i form af vandreture, kanoture, naturundervisning, osv. Børn, unge og voksne kan prøve kræfter med naturen her på nye og spændende måder.

Der vil fra stedets side blive arrangeret flere naturformidlings- og oplevelses dage i skovene i løbet af året. Her vil der blive budt på bl.a. "Ekstrem Børnedag", "Kunstmarked og arbejdende værksteder", og et hav af andre spændende arrangementer som der alle vil blive informeret om på hjemmesiden og i den lokale avis.

Ud over de arrangerede dage, kan vi til daglig, ud over den helt fantastiske natur, tilbyde en herlig natursti hvor du ved hjælp af kort eller kompas skal finde frem til de hemmelige træer dybt inde i krattet.

Der ud over har vi kano- og båd udlejning, tag en dejlig tur ud over søen med familie eller venner og nyd naturen fra en helt ny og smuk side.

Det er muligt at få en guidet tur i skoven med en naturvejleder og ligeledes mulighed for arrangering af teambuildings kurser for firmaer.

Muligheden for lejrskole, institutionsbesøg, osv. er der selvfølgelig også. Tag børnehaven eller klassen med i skoven og nyd den fra alle sider og kanter. Der vil være mulighed for lån af iagttagelses- og naturformidling grej. Hvorfor ikke tage i skoven og lave bål og bålmad, lære om søens liv og fiske efter den største fisk. Vi kan også tilbyde en lækker "madpakke" bestående af grov sandwich, enten med laks, kylling, eller skinke, der er også mulighed for at vælge grove pølsehorn, gulerod - og agurk stave, samt vand eller andet efter ønske, til en særdeles fornuftig pris, forhør venligst om dette på tlf. eller i cafeén, "madpakken" skal bestiles senest 2 "åbningsdage" før i skal bruge dem.

Vi har en grejbank fyldt med materialer - klatregrej, fiskestænger, orienterings grej, ja der er stort set ingen begrænsninger. Alt grejet ligger bare og venter på at der er nogen der kommer ud og leger med det...


Seneste nytSyng med aften, familiedag med koncert og kreativt adventsmarked
I efteråret kan der opleves tre spændende og forskelligartede arrangementer i og omkring caféen på Jels Voldsted.

Fortælling på Heksebroen og koncert med det internationalt anerkendte folkband "Phønix" på Jels Voldsted
Folkbandet Phønix spiller musik for hele familien fra forskellige tidsaldre, og skaber overgange mellem det historiske og det...Se flere nyheder?
Tilmeld dig nyhedsmailen
Jels Voldsted | Koldingvej 2, Jels | 6630 Rødding | Tlf. 75 58 55 11 | E-mail: troldkaer@jelsvoldsted.dk